Buxus struik

 35,00 400,00

SKU: N/B Categorie:

Beschrijving

Buxus Struik – De sierlijke en duurzame toevoeging aan uw tuin

Ontdek de tijdloze schoonheid van onze Buxus struik, een elegante en veelzijdige toevoeging aan uw tuin. Buxus, ook wel bekend als de “groene parel,” is een populaire keuze vanwege zijn weelderige groenblijvende bladeren en zijn vermogen om zich aan te passen aan verschillende tuinstijlen. Of u nu een formele tuin, een informele border, of een creatief ontworpen landschap heeft, onze Buxus struik biedt de perfecte balans tussen schoonheid en duurzaamheid.

Waarom kiezen voor onze Buxus struik?

 1. Uitstekende kwaliteit: Onze Buxus struik wordt met zorg en toewijding gekweekt, waarbij we alleen de gezondste exemplaren selecteren. Hierdoor bent u verzekerd van een sterke en goed ontwikkelde struik die meteen indruk maakt.
 2. Makkelijk in onderhoud: Buxus staat bekend om zijn minimale onderhoudsbehoeften. Deze struik is perfect voor zowel beginnende als ervaren tuiniers, en zijn weinige eisen maken het een ideale keuze voor drukke tuinliefhebbers.
 3. Veelzijdigheid in ontwerp: Of u nu een gestructureerde haag wilt creëren, een prachtig sculptuur wilt vormen of gewoon een groene accent wilt toevoegen aan uw tuin, onze Buxus struik past zich moeiteloos aan uw creatieve visie aan.
 4. Groenblijvende pracht: Buxus staat bekend om zijn prachtige groenblijvende bladeren, die zelfs in de koudste maanden hun kleur behouden. Geniet het hele jaar door van een levendige en aantrekkelijke tuin met onze Buxus struik.
 5. Milieuvriendelijk: Buxus draagt bij aan een gezond ecosysteem in uw tuin. De struik trekt nuttige insecten aan en biedt beschutting aan vogels, waardoor uw buitenruimte tot leven komt met biodiversiteit.

Tips voor het planten en verzorgen van uw Buxus struik:

 1. Locatie: Kies een locatie in uw tuin met gedeeltelijke schaduw tot volle zonlicht. Buxus gedijt goed in goed doorlatende, vruchtbare grond.
 2. Planten: Graaf een plantgat dat iets groter is dan de kluit van de struik. Meng de uitgegraven grond met compost voor een gezonde start. Plaats de struik in het gat en druk de grond stevig aan rond de wortels.
 3. Water geven: Geef uw Buxus struik voldoende water na het planten. Zorg ervoor dat de grond vochtig blijft, maar niet verzadigd. Regelmatig water geven is vooral belangrijk tijdens droge periodes.
 4. Snoeien: Om de gewenste vorm en dichtheid te behouden, snoeit u uw Buxus struik in het voorjaar en/of najaar. Snoeien bevordert tevens een gezonde groei van de struik.
 5. Meststof: Buxus struiken hebben een matige hoeveelheid meststof nodig. Geef ze een uitgebalanceerde meststof in het voorjaar om hun groei te stimuleren.
 6. Ongediertebestrijding: Controleer regelmatig op mogelijke plagen en ziekten. Vroegtijdige detectie helpt om problemen effectief aan te pakken.

Met onze Buxus struik voegt u een vleugje elegantie toe aan uw tuin en creëert u een blijvende indruk. Bestel vandaag nog uw Buxus struik en geniet van de prachtige groene aanwinst voor uw buitenruimte!

Extra informatie

Afmeting

Ø100-140cm, Ø120-180, Ø80-100, Ø90-120, Ø60-80cm, Ø70-90cm