Buxus semp. ‘Hollandia’/‘Rotundifolia’ hoog opgaande stam/struik Ø70/300cm

Bekijk aanvraag
SKU: N/B Categorie:

Beschrijving

Buxus sempervirens ‘Hollandia’ / ‘Rotundifolia’ Hoog Opgaande Stam/Struik Ø70/250cm – De majestueuze groene eyecatcher voor uw tuin

Ontdek de majestueuze schoonheid van onze Buxus sempervirens ‘Hollandia’ Hoog Opgaande Stam/Struik met een diameter van 70 tot 250 centimeter, een indrukwekkende toevoeging aan uw tuinlandschap. Deze buxussoort, ook bekend als de ‘Hollandse buxus’, is een elegante combinatie van een hoog opgaande stam en een weelderige struik. Met zijn prachtige groenblijvende bladeren en imposante formaat zal de ‘Hollandia’ uw tuin veranderen in een groene oase met een koninklijk tintje.

Waarom kiezen voor onze Buxus sempervirens ‘Hollandia’ Hoog Opgaande Stam/Struik Ø70/250cm?

 1. Indrukwekkende verschijning: De ‘Hollandia’ is een ware eyecatcher in uw tuin met zijn hoog opgaande stam en weelderige struik. Deze imposante combinatie geeft uw tuin een majestueuze uitstraling die direct de aandacht trekt.
 2. Makkelijk te modelleren: De stam van de ‘Hollandia’ biedt u de mogelijkheid om deze buxus in diverse vormen te modelleren, zoals bolvormig of kegelvormig. Creëer een unieke en persoonlijke uitstraling die perfect past bij uw tuinontwerp.
 3. Groenblijvend genot: Geniet het hele jaar door van de weelderige groenblijvende bladeren van de Buxus sempervirens ‘Hollandia’. Zelfs tijdens de koudere maanden behoudt deze buxus zijn charmante groene kleur, waardoor uw tuin er altijd levendig en fris uitziet.
 4. Elegante veelzijdigheid: Of u nu een formele oprijlaan wilt creëren, een elegante tuinhaag wilt vormen of een visueel accent wilt toevoegen aan uw buitenruimte, de ‘Hollandia’ stam/struik past zich moeiteloos aan diverse tuinstijlen aan.
 5. Duurzame groei: Onze Buxus sempervirens ‘Hollandia’ is zorgvuldig gekweekt om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Met de juiste verzorging zal deze buxussoort zich ontwikkelen tot een duurzame en weelderige toevoeging aan uw tuin.

Tips voor het planten en verzorgen van uw Buxus sempervirens ‘Hollandia’ Hoog Opgaande Stam/Struik Ø70/250cm:

 1. Locatie: Kies een locatie in uw tuin met gedeeltelijke schaduw tot volle zonlicht. Buxus sempervirens ‘Hollandia’ gedijt het beste in goed doorlatende, vochtige grond.
 2. Planten: Graaf een plantgat dat groot genoeg is om de wortels van de stam/struik te bevatten. Meng de uitgegraven grond met compost voor een gezonde start. Plaats de ‘Hollandia’ in het gat en zorg ervoor dat de wortels goed bedekt zijn met grond. Druk de grond stevig aan.
 3. Water geven: Geef uw Buxus sempervirens ‘Hollandia’ regelmatig water na het planten en tijdens droge periodes. Zorg ervoor dat de grond gelijkmatig vochtig blijft, maar vermijd overbewatering.
 4. Snoeien: Om de gewenste vorm te behouden en de groei te bevorderen, kunt u de ‘Hollandia’ regelmatig snoeien. Wees voorzichtig met snoeien tijdens de zomermaanden, aangezien nieuwe groei gevoelig kan zijn voor hitte.
 5. Meststof: Geef de ‘Hollandia’ stam/struik in het voorjaar een uitgebalanceerde meststof om de groei en de gezondheid van de buxus te bevorderen.
 6. Bescherming tegen vorst: Tijdens periodes van strenge vorst kunt u de stam van de ‘Hollandia’ beschermen door deze in te pakken met tuinvlies of rietmatjes.

Een koninklijke groene toevoeging aan uw tuin:

Voeg een vleugje koninklijke pracht toe aan uw tuin met onze Buxus sempervirens ‘Hollandia’ Hoog Opgaande Stam/Struik Ø70/250cm. Bestel vandaag nog deze indrukwekkende en elegante toevoeging en transformeer uw tuin in een groene oase met de majestueuze charme van de ‘Hollandia’! Geniet van de blijvende schoonheid en het groene genot dat deze buxussoort aan uw tuin zal toevoegen.