Buxus semp. ‘Handsworthiensis’ struik Ø70/100cm

Bekijk aanvraag
SKU: N/B Categorie:

Beschrijving

Buxus sempervirens ‘Handsworthiensis’ Struik Ø70/100cm – Een tijdloze klassieker voor een groene en sfeervolle tuin

Ontdek de tijdloze schoonheid van onze Buxus sempervirens ‘Handsworthiensis’ Struik met een diameter van 70 tot 100 centimeter, een elegante en veelzijdige toevoeging aan uw tuin. Deze buxussoort, ook bekend als de ‘Handsworthse buxus’, is een klassieker die bekendstaat om zijn dichte groei, donkergroene bladeren en compacte formaat. Of u nu een formele tuin, een informeel landschap of een creatieve buitenruimte heeft, deze ‘Handsworthiensis’ struik zal uw tuin verfraaien met een vleugje eeuwige elegantie en een prachtig groenblijvend karakter.

Waarom kiezen voor onze Buxus sempervirens ‘Handsworthiensis’ Struik Ø70/100cm?

 1. Uitzonderlijke kwaliteit: Onze Buxus sempervirens ‘Handsworthiensis’ Struik is met grote zorg en deskundigheid gekweekt, wat resulteert in een product van hoogstaande kwaliteit. De struik heeft een evenwichtige en compacte groei en is ideaal voor diverse tuinontwerpen.
 2. Tijdloze elegantie: De ‘Handsworthiensis’ struik staat bekend om zijn tijdloze schoonheid en klassieke uitstraling. Met zijn donkergroene bladeren en dichte vertakking geeft deze buxussoort uw tuin een verfijnde en stijlvolle ambiance.
 3. Eenvoudig in onderhoud: Buxus sempervirens ‘Handsworthiensis’ vraagt weinig onderhoud en is gemakkelijk te verzorgen. Met minimale inspanningen behoudt deze struik zijn compacte vorm en groenblijvende bladeren.
 4. Altijd groenblijvend genot: Geniet het hele jaar door van het weelderige groenblijvende karakter van de Buxus sempervirens ‘Handsworthiensis’. Zelfs in de wintermaanden behoudt deze struik zijn charmante groene kleur, waardoor uw tuin er altijd levendig uitziet.
 5. Tuinontwerpflexibiliteit: Of u nu een haag wilt creëren, een strakke rand wilt definiëren, of een levendig groen accent wilt toevoegen, onze ‘Handsworthiensis’ struik past zich moeiteloos aan aan diverse tuinontwerpen.

Tips voor het planten en verzorgen van uw Buxus sempervirens ‘Handsworthiensis’ Struik Ø70/100cm:

 1. Locatie: Kies een locatie in uw tuin met gedeeltelijke schaduw tot volle zonlicht. Buxus sempervirens ‘Handsworthiensis’ gedijt het beste in goed doorlatende, vochtige grond.
 2. Planten: Graaf een plantgat dat iets groter is dan de kluit van de struik. Meng de uitgegraven grond met compost voor een gezonde start. Plaats de struik in het gat en druk de grond stevig aan rond de wortels.
 3. Water geven: Geef uw Buxus sempervirens ‘Handsworthiensis’ Struik regelmatig water na het planten. Zorg ervoor dat de grond gelijkmatig vochtig blijft, maar voorkom overbewatering.
 4. Snoeien: Om de compacte vorm te behouden, snoeit u de ‘Handsworthiensis’ struik regelmatig in het voorjaar en/of najaar. Lichte snoei bevordert een gezonde groei.
 5. Meststof: Buxus struiken hebben een matige hoeveelheid meststof nodig. Geef ze een uitgebalanceerde meststof in het voorjaar om hun groei en groenblijvende bladeren te bevorderen.
 6. Bescherming tegen vorst: Tijdens periodes van strenge vorst kunt u de struik beschermen met een laag mulch of bedekking om schade te voorkomen.

Een blijvende groene pracht in uw tuin:

Voeg een vleugje tijdloze schoonheid toe aan uw tuin met onze Buxus sempervirens ‘Handsworthiensis’ Struik Ø70/100cm. Bestel vandaag nog deze elegante en veelzijdige toevoeging en geniet van de blijvende groene pracht die deze buxussoort aan uw tuin zal geven. Transformeer uw buitenruimte in een groene oase met de klassieke charme van de ‘Handsworthiensis’ struik!