Buxus piramide

Bekijk aanvraag
SKU: N/B Categorie:

Beschrijving

Buxus Piramide Ø60-120cm – Een stijlvolle groene piramide voor uw tuin

Ontdek onze prachtige Buxus Piramide met een diameter van 60-120cm, een elegante en stijlvolle aanwinst voor uw tuin. De Buxus, ook wel bekend als de “groene piramide,” biedt een harmonieuze combinatie van gestructureerde vormen en weelderig groenblijvende bladeren. Deze opvallende piramide voegt een vleugje klasse en verfijning toe aan elk landschapsontwerp en zal zeker een blijvende indruk maken.

Waarom kiezen voor onze Buxus Piramide Ø60-120cm?

 1. Uitstekende kwaliteit: Onze Buxus Piramide is met uiterste zorg gekweekt en geselecteerd, waardoor u verzekerd bent van een hoogwaardig product. De piramidevorm is met precisie gekweekt voor een perfecte balans en symmetrie.
 2. Stijlvolle tuinblikvanger: De Buxus Piramide is een opvallende tuinblikvanger die direct de aandacht trekt en uw buitenruimte verrijkt met elegantie en stijl. De piramidevormige structuur creëert een verfijnde en georganiseerde uitstraling.
 3. Minimaal onderhoud: Buxus staat bekend om zijn gemakkelijke onderhoud, en onze Buxus Piramide vormt daar geen uitzondering op. Met slechts beperkt snoeiwerk behoudt deze piramide zijn prachtige vorm en groenblijvende bladeren.
 4. Groenblijvende pracht: Geniet het hele jaar door van de weelderige groenblijvende bladeren van de Buxus Piramide. Zelfs tijdens de wintermaanden behoudt de piramide zijn charmante groene kleur, waardoor uw tuin altijd levendig oogt.
 5. Tuinontwerpflexibiliteit: Of u nu een formele oprijlaan wilt creëren, een prachtige afbakening wilt vormen, of een elegante ingang wilt markeren, onze Buxus Piramide biedt u de flexibiliteit om uw tuindromen werkelijkheid te maken.

Tips voor het planten en verzorgen van uw Buxus Piramide Ø60-120cm:

 1. Locatie: Kies een plek in uw tuin met gedeeltelijke schaduw tot volle zonlicht. Buxus gedijt het beste in goed doorlatende, vochtige grond.
 2. Planten: Graaf een plantgat dat iets groter is dan de kluit van de piramide. Meng de uitgegraven grond met compost voor een gezonde start. Plaats de piramide in het gat en druk de grond stevig aan rond de wortels.
 3. Water geven: Geef uw Buxus Piramide regelmatig water na het planten. Zorg ervoor dat de grond gelijkmatig vochtig blijft, maar voorkom overbewatering.
 4. Snoeien: Om de strakke piramidevorm te behouden, snoeit u de Buxus Piramide regelmatig in het voorjaar en/of najaar. Lichte snoei bevordert een compacte groei.
 5. Meststof: Buxus Piramides hebben matige meststoffen nodig. Geef ze een uitgebalanceerde meststof in het voorjaar om hun groei te bevorderen.
 6. Bescherming tegen vorst: Tijdens periodes van strenge vorst kunt u de piramide beschermen met een laag mulch of bedekking om schade te voorkomen.

Voeg een vleugje tijdloze schoonheid toe aan uw tuin met onze Buxus Piramide Ø60-120cm. Bestel vandaag nog deze prachtige groenblijvende piramide en transformeer uw tuin in een oase van stijl en rust!

Extra informatie

Afmeting

□50-100cm, □60-120cm, □70-140cm

Wortel/Kluit/Pot

Kale kluit, vers gerooid, Kale kluit, 2e keus vers