Buxus kubus

Bekijk aanvraag
SKU: N/B Categorie:

Beschrijving

Buxus Kubus 60cm – Verrijk uw tuin met een stijlvolle groene blikvanger

Maak kennis met onze prachtige Buxus Kubus van 60cm, een indrukwekkende en stijlvolle toevoeging aan uw tuin of buitenruimte. De Buxus, ook wel bekend als de “groene kubus,” biedt een tijdloze en klassieke uitstraling met zijn strakke vorm en weelderige groenblijvende bladeren. Als symbool van elegantie en verfijning geeft deze Buxus Kubus uw tuin een blijvende blikvanger die het hele jaar door voor een prachtige groene ambiance zorgt.

Waarom kiezen voor onze Buxus Kubus 60cm?

 1. Uitstekende kwaliteit: Onze Buxus Kubus is met grote zorg gekweekt en geselecteerd, waardoor u verzekerd bent van een product van topkwaliteit. De kubusvormige structuur is met precisie gekweekt om een perfecte balans en symmetrie te garanderen.
 2. Stijlvolle toevoeging: De Buxus Kubus is een tijdloos en stijlvol element dat een vleugje klasse en verfijning aan uw tuin geeft. Het strakke ontwerp past perfect bij moderne en klassieke tuinontwerpen.
 3. Gemakkelijk te onderhouden: Buxus is een onderhoudsarme plant, en dat geldt ook voor onze Buxus Kubus. Met minimale inspanningen behoudt deze kubusvormige struik zijn aantrekkelijke vorm en frisse groene uitstraling.
 4. Groenblijvend genot: Geniet het hele jaar door van de weelderige groenblijvende bladeren van de Buxus Kubus. Zelfs in de wintermaanden behoudt de kubus zijn charmante groene kleur, waardoor uw tuin er altijd levendig uitziet.
 5. Tuinontwerpflexibiliteit: Of u nu een opvallende tuinhaag wilt creëren, een strakke rand wilt definiëren, of een kunstzinnig sculptuur wilt vormen, onze Buxus Kubus is veelzijdig genoeg om aan al uw creatieve wensen te voldoen.

Tips voor het planten en verzorgen van uw Buxus Kubus 60cm:

 1. Locatie: Kies een locatie in uw tuin met gedeeltelijke schaduw tot volle zonlicht. Buxus gedijt het beste in goed doorlatende, vochtige grond.
 2. Planten: Graaf een plantgat dat iets groter is dan de kluit van de kubus. Meng de uitgegraven grond met compost voor een gezonde start. Plaats de kubus in het gat en druk de grond stevig aan rond de wortels.
 3. Water geven: Geef uw Buxus Kubus regelmatig water na het planten. Zorg ervoor dat de grond gelijkmatig vochtig blijft, maar voorkom overbewatering.
 4. Snoeien: Om de strakke kubusvorm te behouden, snoeit u de Buxus Kubus regelmatig in het voorjaar en/of najaar. Lichte snoei bevordert een compacte groei.
 5. Meststof: Buxus Kubussen hebben matige meststoffen nodig. Geef ze een uitgebalanceerde meststof in het voorjaar om hun groei te bevorderen.
 6. Bescherming tegen vorst: Tijdens periodes van strenge vorst kunt u de kubus beschermen met een laag mulch of bedekking om schade te voorkomen.

Voeg een vleugje tijdloze schoonheid toe aan uw tuin met onze Buxus Kubus van 60cm. Bestel vandaag nog deze prachtige groenblijvende struik en transformeer uw tuin in een betoverende groene oase!

Extra informatie

Afmeting

□50-50cm, □60-60cm, □70-70cm, □80-80cm

Wortel/Kluit/Pot

Kale kluit, vers gerooid, Kale kluit, 2e keus vers