Buxus kegel

Bekijk aanvraag
SKU: N/B Categorie:

Beschrijving

Buxus Kegel Ø80-160cm – Creëer een weelderige groene eyecatcher in uw tuin

Ontdek onze indrukwekkende Buxus Kegel met een diameter van 80-160cm, een opvallende en elegante toevoeging aan uw tuin. Deze prachtige Buxus kegel, ook wel bekend als de “groene blikvanger,” biedt een harmonieuze combinatie van strakke vormen en weelderig groenblijvende bladeren. Of u nu een formele tuin, een modern landschap of een creatieve buitenruimte heeft, onze Buxus kegel zal zeker een blijvende indruk maken.

Waarom kiezen voor onze Buxus Kegel Ø80-160cm?

 1. Superieure kwaliteit: Onze Buxus kegel is met uiterste zorg en toewijding gekweekt, waarbij we alleen de mooiste exemplaren selecteren. Het resultaat is een hoogwaardige kegel met een volle en weelderige uitstraling.
 2. Opvallende eyecatcher: De Buxus kegel is een prachtige blikvanger die de aandacht trekt en uw tuin een gevoel van elegantie en stijl geeft. De kegelvormige structuur zorgt voor een strakke en harmonieuze uitstraling.
 3. Eenvoudig te onderhouden: Buxus staat bekend om zijn minimale onderhoudsbehoeften, en onze Buxus kegel is daar geen uitzondering op. Met slechts beperkte inspanningen behoudt deze kegel zijn prachtige vorm en levendige groenblijvende bladeren.
 4. Groenblijvende pracht: Geniet het hele jaar door van de weelderige groenblijvende bladeren van de Buxus kegel. Zelfs tijdens de koudere maanden behoudt de kegel zijn charmante groene kleur, waardoor uw tuin altijd een frisse uitstraling heeft.
 5. Tuinontwerpflexibiliteit: Of u nu een statige entree wilt creëren, een verfijnde tuinhaag wilt vormen, of een artistiek sculptuur wilt presenteren, onze Buxus kegel biedt u de flexibiliteit om uw creatieve visie tot leven te brengen.

Tips voor het planten en verzorgen van uw Buxus Kegel Ø80-160cm:

 1. Locatie: Kies een locatie in uw tuin met gedeeltelijke schaduw tot volle zonlicht. Buxus gedijt het beste in goed doorlatende, vochtige grond.
 2. Planten: Graaf een plantgat dat iets groter is dan de kluit van de kegel. Meng de uitgegraven grond met compost voor een gezonde start. Plaats de kegel in het gat en druk de grond stevig aan rond de wortels.
 3. Water geven: Geef uw Buxus kegel regelmatig water na het planten. Zorg ervoor dat de grond gelijkmatig vochtig blijft, maar voorkom overbewatering.
 4. Snoeien: Om de strakke kegelvorm te behouden, snoeit u de Buxus kegel regelmatig in het voorjaar en/of najaar. Licht snoeiwerk bevordert een compacte groei.
 5. Meststof: Buxus kegels hebben matige meststoffen nodig. Geef ze een uitgebalanceerde meststof in het voorjaar om hun groei te bevorderen.
 6. Bescherming tegen vorst: Tijdens periodes van strenge vorst kunt u de kegel beschermen met een laag mulch of bedekking om schade te voorkomen.

Voeg een vleugje tijdloze schoonheid toe aan uw tuin met onze Buxus Kegel Ø80-160cm. Bestel vandaag nog deze prachtige groenblijvende eyecatcher en transformeer uw tuin in een weelderige en elegante buitenruimte!

Extra informatie

Afmeting

Ø100-200cm, Ø50-100cm, Ø60-120cm, Ø70-140cm, Ø80-160cm, Ø90-180cm

Wortel/Kluit/Pot

Kale kluit, vers gerooid, Kale kluit, 2e keus vers