Buxus bol

 10,00 550,00

SKU: N/B Categorie:

Beschrijving

Buxus Bol – Een tijdloos symbool van elegantie en stijl voor uw tuin

Ontdek de tijdloze charme van onze Buxus bol, een perfecte combinatie van elegantie en stijl voor uw tuin. Buxus, ook wel bekend als de “groene bol,” staat al eeuwenlang bekend om zijn prachtige ronde vorm en groenblijvende bladeren. Met zijn veelzijdigheid en esthetische aantrekkingskracht is de Buxus bol een onmisbare aanvulling op elk landschapsontwerp en biedt het een blijvend symbool van schoonheid en verfijning.

Waarom kiezen voor onze Buxus bol?

 1. Kwaliteit en vakmanschap: Onze Buxus bollen worden zorgvuldig gekweekt en met liefde verzorgd, met aandacht voor detail en vakmanschap. U ontvangt een prachtige en gezonde bol van hoge kwaliteit, klaar om uw tuin te verfraaien.
 2. Elegante vorm: De bolvorm van de Buxus is een tijdloos symbool van klasse en verfijning. De perfect afgeronde structuur geeft een gevoel van balans en harmonie aan uw buitenruimte.
 3. Eenvoudig te onderhouden: Buxus bollen zijn relatief eenvoudig te onderhouden en vereisen minimaal snoeiwerk om hun vorm te behouden. Dit maakt ze geschikt voor tuiniers van alle niveaus.
 4. **Groenblijvend: **Geniet het hele jaar door van het weelderige groen van de Buxus bol. Zelfs in de wintermaanden behoudt de bol zijn charmante groene uitstraling.
 5. Veelzijdigheid in ontwerp: Of u nu een formele setting wilt creëren, een stijlvolle accent wilt toevoegen aan uw terras of een geometrisch patroon wilt ontwerpen, de Buxus bol past zich moeiteloos aan verschillende tuinstijlen aan.

Tips voor het planten en verzorgen van uw Buxus bol:

 1. Locatie: Kies een locatie in uw tuin met gedeeltelijke schaduw tot volle zonlicht. Buxus gedijt het beste in goed doorlatende, vochtige grond.
 2. Planten: Graaf een plantgat dat iets groter is dan de kluit van de bol. Meng de uitgegraven grond met compost voor een goede start. Plaats de bol in het gat en druk de grond stevig aan rond de wortels.
 3. Water geven: Geef uw Buxus bol voldoende water na het planten. Houd de grond gelijkmatig vochtig, maar voorkom overbewatering.
 4. Snoeien: Om de bolvorm te behouden, snoeit u de Buxus regelmatig in het voorjaar en/of najaar. Snoei lichtjes om de gewenste vorm te behouden en de groei te stimuleren.
 5. Meststof: Buxus bollen hebben behoefte aan een matige hoeveelheid meststof. Geef ze een uitgebalanceerde meststof in het voorjaar om hun groei en groene kleur te bevorderen.
 6. Bescherming tegen vorst: Bij strenge vorst kunt u de bol beschermen met een laag mulch of bedekking om schade te voorkomen.

Met onze Buxus bol voegt u een vleugje tijdloze elegantie toe aan uw tuin en creëert u een betoverende sfeer. Bestel vandaag nog uw Buxus bol en ervaar de magie van deze prachtige groenblijvende struik in uw eigen buitenruimte!